top of page
image_6483441.JPG

STOCKSALE
7 & 8 MEI 2022


Zat 7 mei open van 10u - 20u
Zon 8 mei open van 10u - 18u

EAU23 - Dameskledij
LITTLE JOHN & PETIT COCO - Kinderkledij

Locatie: Pand Felix - Madridstraat 10 - 8400 Oostende
Centrum Oostende - Zijstraat winkelstraat Adolf Buylstraat 

Kom je ook? Laat het ons hier weten op Facebook


Kom langs op zaterdag 8 mei of zondag 9 mei op de stocksale van EAU23 & Little John & Petit Coco in het centrum van Oostende. Je kan er zowel dameskledij als kinderkledij (meisjes & jongens 0 - 14 jaar) shoppen aan grote kortingen! Op zaterdag doen we late night shopping en zijn we open tot 20u, je kan tijdens het shoppen een glaasje drinken aan de bar. De Madridstraat is gelegen aan het Marie-Joséplein tussen de winkelstraat (Adolf Buylstraat) en de uitgaansstraat (Langestraat). Kom met de bus of tram (halte Marie-José Plein) of Parkeer in één van de nabijgelegen parkings (Kursaal 1, Centrumparking, Zeeparking, Mijnplein, ...)

EAU23 brengt hedendaagse kledij voor vrouwen met maatje 34 - 44. Je kunt er onder meer items shoppen van Rinascimento, Artlove, Sisters point, Terra di Siena, Rue Mazarine, ... De winkel kan je ook steeds bezoeken in de Leopold II-laan 23, recht voor het casino, om de hoek van zaal Felix. 
Voor meer informatie zie hier de Facebook pagina van EAU23

LITTLE JOHN & PETIT COCO brengt de leukste kledij, schoenen & accessoires voor jongens en meisjes van 0 - 14 jaar. Kijk hier verder op de site om meer te weten te komen en om de collectie te ontdekken!

Facebook Cover Photo.png
logo eau 23.jpg
6.jpg
bottom of page